Korte cursus ‘Samen de natuur in!’

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

REGIO – In najaar 2020 en voorjaar 2021 organiseert IVN Oost-Veluwezoom een korte cursus voor iedereen die met kinderen de natuur in wil. Een cursus met het accent op doen!

De cursus bestaat uit twee zondagochtenden (27 september en 4 oktober) in het najaar en één avond en twee zondagochtenden in het voorjaar. De cursus is corona-proof.

Kinderen willen vooral doen en ontdekken. Daarom richt deze cursus zich vooral op: hoe kunnen we “Samen de natuur in!” nog leuker maken? Ervaren schoolgidsen van het IVN verzorgen zowel de informatie als de zondagochtendtochten en u gaat ook zelf met uw kind(eren) aan de slag.

Naast informatie over mogelijke routes en opdrachtjes voor diverse leeftijden,  geven we ook wat algemene informatie over veiligheid, do’s en don’ts, en geschikte plekken in ons gebied.

De deelnemers gaan opdrachtjes uitproberen, we praten over streng of tolerant zijn in het bos, en in de ochtenden gaan ze vooral veel doen. Daarom verwacht de organisatie dat u tijdens die zondagochtenden een of twee kinderen meeneemt tussen 4 en 12. Eigen of andermans (klein)kinderen, dat maakt niet uit.

Zie de website: www.ivnoostveluwezoom.nl voor kosten en aanmelding.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen