Grote drukte verwacht op de Posbank

Foto: Elia Fotografie

RHEDEN – Naar verwachting hebben het weekend van zaterdag en zondag 29 en 30 augustus, veel mensen plannen om een bezoekje aan de Posbank te brengen. In verband met de Coronamaatregelen wil gemeente Rheden grote drukte voorkomen.

Afgelopen weekend was het ook erg druk op Posbank. De hei staat prachtig in bloei, wat heel veel motorrijders, wandelaars en fietsers trekt. Dat is natuurlijk begrijpelijk, maar veiligheid staat voorop. De gemeente geeft met tekstkarren aan wat de situatie is. Ook wordt er gewaarschuwd voor fout parkeren. Wanneer uw auto niet op een parkeerplaats staat, riskeert u een boete. Het aankomend weekend gaan boa’s extra surveilleren rond de Posbank. Indien nodig, kunnen er verkeersmaatregelen worden genomen.

Loco burgemeester Dorus Klomberg: “Natuurlijk begrijpen wij dat het heerlijk is om juist nu naar de Posbank te komen. In verband met de Corona maatregelen, moeten we er toch voor waken dat het te druk wordt. We vragen de medewerking van alle inwoners om hier wijs mee om te gaan. Zijn alle parkeerplaatsen vol? Dan is het te druk en kunt u beter op een ander moment terugkomen.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen