Kom je ook buurten in de wijk Stenfert!

Foto:

DIEREN – Zaterdag 26 september is het Burendag. Het Inloophuis Dieren, de weggeefwinkel 4Noppes en het jongerenwerk en buurtwerk van Incluzio Oost  maken het zaterdag gezellig in de wijk Stenfert en hopen dat veel wijkbewoners komen buurten.

Tussen 11.00 en 14.00 uur staan de koffie, thee en ranja klaar bij de drie locaties aan de Van der Duyn van Maasdamstraat op de voorterreinen van de nummers 31 (Pand31 – Incluzio), nummer 47 (4Noppes) en nummer 63 (Inloophuis / Duynhuis). Hier kunt u zich laten informeren over de activiteiten die de gebruikers van deze panden aanbieden. Maar bovenal is het gezellig als wijkbewoners ook met elkaar buurten en bijkletsen.

Koffiemok

Wanneer u de koffiemok bij 4Noppes ophaalt, dan kunt u deze bij Pand 31 en bij het Duynhuis laten vullen. Wellicht zitten er ook kletsmajoors in de koekjestrommels. De organisaties hopen dat veel buurtgenoten elkaar zaterdagmiddag ontmoeten in de wijk Stenfert. U mag de mok mee naar huis nemen. Bovendien ontvangt u, zolang de voorraad strekt, een aardige gadget.

Voor extra informatie: tel. 06 – 38 41 50 45 / [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen