Zaterdag 3 oktober, Repair Café in Dorpshuis Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Het Repair Café in het Dorpshuis Rheden zal aankomende eerste zaterdag van de maand, 3 oktober, van 9.30 uur tot 12.00 uur weer doorgang vinden. Het Repair Cafe in september verliep goed en veilig en de organisatie denkt dat aankomend Repair Café ook weer te kunnen doen.

Jullie kunnen wederom bij het Repair Café terecht voor het repareren van allerhande spullen. Net als in september zijn de vrijwilligers nog niet op volle sterkte vanwege de mogelijkheden van de ruimte. Alle voorzorgsmaatregelen om alles veilig te laten verlopen worden genomen.

Daarvoor vraagt de organisatie begrip. Kom langs om elkaar weer te ontmoeten en te helpen met reparatie van kleding of huishoudtextiel, kapotte kleine huishoudelijke apparaten, meubeltjes, gereedschap, telefoons, laptops en veel meer. Tot binnenkort in het Dorpshuis.

Kijk voor meer informatie ook op: www.repaircafe-rheden.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen