Geslaagd optreden Liemers Böhmische in Partycentrum Ons Huis Rheden

RHEDEN – Zondag 27 september was er een optreden van de Liemers Böhmische muzikanten in Partycentrum Ons Huis in Rheden.

De 7 muzikanten van Liemers Böhmische onder leiding van Koen Ross openden om 15.00 uur als eerste met het nummer Kaiserin Sissi gevolgd door onder andere de Amstelpolka, Echte Liebe, Dorfmadchen en Rosenwalzer. In de pauze was er gelegenheid om loten te kopen voor een loterij waar prachtige prijzen mee waren te verdienen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Liemers Böhmische

Voordat het programma verder ging kregen de muzikanten te horen van Harry Brouwer dat vandaag officieel het Bokbierseizoen was begonnen hij riep een van de obers naar binnen om het éérste glas te brengen, niet het verwachte bier maar twee bokken werden door hem naar binnengebracht, dit onder een daverend applaus en gelach van de aanwezigen. Uiteindelijk werden toch vers getapte bokbiertjes aangeboden aan de muzikanten van Liemers Böhmische.

De middag die door zo’n 32 muziekliefhebber bezocht, werd om 17.00 uur afgesloten met de toegift Böhmisch Traum.

Kijk voor meer informatie op facebook: Liemers Böhmische.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden