Welkom bij Repair Café Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Zaterdag 10 oktober 2020 zou het Repair Café Dieren open zijn van 14.00 tot 16.00 uur. Gezien de recente ontwikkelingen op Corona gebied gaat het Repair Café Dieren tot nader bericht NIET open.

Wist u dat het Repair Café Dieren er voor iedereen is? Dat het een plek is waar vrijwilligers gratis reparaties doen voor u? Fietsen, rollators, Senseo’s, alle elektronica, stofzuiger, verlichting.. het kan (mogelijk) gerepareerd worden. Komt u met plakwerk, naai- of herstelwerk van kleding? De vrijwilligers aan de slag voor u. Zelfs met uw computer problemen kunt u komen.

Het Repair café Dieren werkt uitsluitend op vrijwilligers basis. Maken ze u blij? Een kleine donatie maakt hen blij. Want alleen dan kan Repair Café Dieren blijven draaien en u welkom heten.

Repair Café Dieren is elke 2e zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur en elke 4e donderdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur open. U vindt het Café in de Oase: Ericaplein 1, Dieren. (Gezien de recente ontwikkelingen op Corona gebied gaat het Repair Café Dieren tot nader bericht NIET open)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen