Aanmelden voor de Actie Kersttas 2020 nu mogelijk

Foto: rheden.nieuws.nl, Gerd Jan Dorland

RHEDEN/ROZENDAAL – De kerken in Rheden en Rozendaal organiseren in samenwerking met Stichting STRAK ook dit jaar weer de Actie Kersttas. Mensen die van het minimum inkomen moeten leven, krijgen een kerstpakket met allerhande bruikbare etenswaren.

Dit jaar kiezen zij, door de Coronamaatregelen, voor een vooraf ingepakte doos met een persoonlijke kerstwens. Helaas zal er geen inzameling van boodschappen plaatsvinden. Zij vragen daarom dit jaar om een financiële donatie, in plaats van het brengen van boodschappen.

Vrijwilligers van de kerken, Diaconieën en Stichting STRAK (voorheen Stichting Mensen in de Bijstand) werken samen aan de organisatie en het uitreiken van 400 gevulde pakketten.

Mensen met een minimum inkomen, die moeite hebben in december de eindjes aan elkaar te knopen, vragen zij zich vóór 15 november aan te melden. Alléén aanmeldingen via het aanmeldformulier op de website www.stichtingstrak.nl nemen zij in behandeling.

In de eerste week van december, 1 tot en met 6 december, krijgt u bericht of u in aanmerking komt voor een pakket. Kijk ook goed in uw spambox, of de email daar is terecht gekomen.

Gezien de vele aanmeldingen kunnen zij niet altijd iedereen voorzien van een kerstpakket.

DIANA en Stichting STRAK zie ook www.stichtingstrak.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen