KBO-PCOB Rheden-Rozendaal staat voor u klaar in deze tijd!

Foto: KBO-PCOB Rheden

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – De ouderenorganisatie KBO-PCOB Rheden-Rozendaal wil u hierbij laten weten dat zij in deze voor allen zo moeilijke tijd toch tot steun willen zijn in woord en daad.

De ouderenorganisatie belt regelmatig met haar leden, dat erg op prijs wordt gesteld. Maar omdat deze pandemie wel eens heel lang zal kunnen duren, kunnen de bestuursleden van de organisatie zich voorstellen dat u wat meer van hen verwacht!

U kunt hen helpen door als u iemand weet die het heel moeilijk heeft, bijvoorbeeld omdat hij of zij alleen is en behoefte heeft aan een bezoek(op afstand) of andere omstandigheden. Schroom niet om dat te laten weten. De telefoonnummers staan in de nieuwsbrief en in het maandblad van de KBO-PCOB Rheden-Rozendaal. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.kbo-pcob.nl/abonnee.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of  september wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen