Doe mee met de Dance challenge in Ellecom

Foto: Mario Beekman

ELLECOM – Iedereen over de hele wereld doet de Jerusalema Dance Challenge van Master KG. Het is een symbool van hoop, plezier en verbondenheid.
‘Ik hark in Ellecom’ maakt een mooi clipje van Ellecommers die de Jerusalema Dance Challenge doen.

Je kunt overal dansen: in het dorp, op school, thuis, in je tuin. Zet de muziek aan, dans en maak er zelf een filmpje van. Je kunt dit alleen doen of samen met huisgenoten, vrienden en buren. Neem je bladhark mee bij de dans! De leukste clip wordt beloond met bladharken! Maximaal vijf prachtige harken voor de winnende clip.

Lever je clip in voor 14 november 2020 op MP4 formaat. Via WeTransfer bij Olmo Borsboom: [email protected] of bij Henk de Jong, [email protected]. Via WhatsApp naar 0630829156. Ze maken van de inzendingen een mooi clipje, zodat het lijkt alsof heel Ellecom swingt!

Heb je hulp nodig bij het maken van je clip? Het team staat voor je klaar. Bel of App naar 0630829156. Kijk ook op de Facebookpagina: Ik hark in Ellecom

Tadao Cern laat zien wat er gebeurt wanneer u een bladblazer op iemand richt. Doe dit niet bij u thuis! Ook niet in uw tuin! U blaast werkelijk al het leven uit de grond..

Hieronder filmpjes als voorbeeld.

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen