Bibliotheek Veluwezoom is voorlopig een afhaalbieb

DIEREN/VELP – Alle Bibliotheken in Nederland zijn 2 weken gesloten, maar materialen afhalen is wél toegestaan. Daarom heeft de Bibliotheek Veluwezoom de afhaalbieb opnieuw in het leven geroepen.

Via de website van de Bibliotheek (of telefonisch) bestel je eenvoudig een boekenpakket, en die haal je op een afgesproken dag en tijdstip op.

De afhaalbieb is geopend in Dieren en Velp, op maandag, woensdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Er zijn steeds tijdvakken van een uur en alles gaat geheel volgens de coronarichtlijnen. Een boekenpakket bestellen en afhalen is voor leden van de bibliotheek gratis. Er is volop keuze: spannend, romantisch, dvd’s, literatuur, jeugd etc. In een pakket zitten 6 materialen.

Meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/afhaalbieb of bel met het secretariaat van de Bibliotheek Veluwezoom: 0313-41 97 61.

De jeugdbibliotheek in Rheden is van 5 tot 19 november 2020 geheel gesloten.

Bibliotheek aan huis

Daarnaast kunnen leden die aan huis gebonden zijn, gebruikmaken van de service ‘Bibliotheek aan huis’. Vrijwilligers zoeken in overleg boeken en andere materialen uit, brengen ze bij je thuis en halen ze weer op.

Meer informatie en updates: www.bibliotheekveluwezoom.nl/corona.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen