Geen Sinterklaasintocht 2020 in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Er is geen vergunning verleend aan Stichting Sinterklaas in Velp om een Sinterklaasintocht te organiseren. Wel zullen enkele pieten strooigoedzakjes uitdelen in het centrum.

De stichting, die nu een aantal jaren de intocht van de Sint in Velp organiseert, heeft zo’n 400 strooigoedzakjes gevuld in opslag staan. Het vullen van de zakjes werd verzorgd vanuit het zorgbedrijf Hart van Velp. Op zaterdag 21 november 2020 gaan die zakjes uitgereikt worden door een aantal pieten. Binnen de regels van de overheid worden de zakjes met zorg uitgereikt. De pieten gebruiken daarvoor een grijpstok.

Op 21 november begint start Veelzijdig Velp wel met een Sinterklaas-etalagewedstrijd. Mooie prijzen zijn er te winnen als alle 16 uitgebeelde sinterklaasliedjes worden herkend. Deelnameformulieren zitten aan de strooigoedzakjes en zijn in de winkels verkrijgbaar of vanaf de 21e te downloaden vanaf de Facebookpagina of website van Veelzijdig Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden