Kerstkaartenactie Podium Jansen & de Feijter

Foto: rheden.nieuws.nl, Gerd Jan Dorland

VELP – Ouderen die alleen zijn of mensen die door corona aan huis zijn gebonden, kunnen in deze periode wel een opstekertje gebruiken. Een kerstkaart, een klein gebaar, kan een mens zo blij maken.

Vrijwilligers van de stichting beginnen een kerstkaartenactie waaraan iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen, onder andere door zelfgemaakte kaarten bij de boekhandel in te leveren of extra kerstkaarten te kopen.

De Fredericusschool in de Emmastraat adopteert dit initiatief en maakt samen met de leerlingen 200 kerstkaarten. Deze kaarten worden op 11 december 2020 aangeboden aan de boekhandel. Ook Ons Raadhuis in de Emmastraat ondersteunt deze actie en zorgt dat een deel van de kaarten wordt bezorgd bij haar vaste bezoekers die op dit moment niet naar Ons Raadhuis kunnen komen.

Wilt u mee helpen met schrijven of met rondbrengen van de kaarten?

Mail naar: [email protected]

Kerstkaarten verzendservice:
Mensen die aan huis zijn gebonden maar graag zelf een (kerst)kaart willen laten versturen kunnen contact opnemen met de boekhandel (026) 362 8959 of mailen naar [email protected]. Vrijwilligers van de stichting zorgen er dan voor dat de kaarten worden geschreven en gepost.

Wilt u de actie financieel ondersteunen?

Doneer op rekening NL03 INGB 0007 7362 98 van Stichting Cultureel Podium o.v.v. Actie kerstkaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen