Kraslotenactie van Veelzijdig Velp begonnen

VELP – Tot aan de dag voor Kerst geeft een groot aantal winkeliers in het centrum van Velp krasloten uit aan klanten die de lokale winkeliers met een aankoop ondersteunen.

De ondernemers hebben honderden prijzen beschikbaar gesteld met een totaalwaarde van zo’n €6000,-. Meerdere hoofdprijzen tot wel € 250,00 zijn er te winnen, maar daarnaast ook tal van prijzen als wijn, gebak, woningaccessoires, kortingsbonnen en een scala aan andere leuke dingen.

De regels zijn eenvoudig. Bij iedere aankoop boven tien euro ontvangt de klant één kraslot. De prijs en de naam van het bedrijf dat de prijs beschikbaar heeft gesteld is meteen te zien nadat er gekrast is. De prijzen blijven beschikbaar tot en met 31 januari 2021. Dat geldt natuurlijk niet voor zaken als amandelstaven en oliebollen. De hoofdprijzen bestaan uit shoppingtegoeden.

Met de actie hoopt de ondernemersvereniging de klanten, die de moeite nemen om de lokale ondernemer te steunen met hun aankopen, een leuk vooruitzicht te bieden bij het winkelen in Velp. Door het aanhouden van de Coronamaatregelen bieden de Centrum Velp winkeliers hun klanten nog steeds en misschien wel in toenemende mate een veilige omgeving aan. Tijdens de WinterWinkelWeekenden van 12/13 en 19/20 december zorgt Veelzijdig Velp voor extra sfeer in het centrum met optredens, traktaties en aanbiedingen van 12.00 tot 17.00 uur.

#kooplokaal #SamenSterk

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen