Autisme bij vrouwen

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN – Het Inloophuis Dieren verzorgt samen met het Auticafé Dieren en Indigo Gelderland een informatieavond over Autisme bij vrouwen.  Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 1 december, aanvang 19.30 uur.

Tijdens deze avond wordt informatie gegeven over ASS (autisme) bij vrouwen. Waarin zien we de verschillen tussen ASS bij mannen en ASS bij vrouwen? Waarom wordt ASS bij vrouwen minder snel herkend?

Bianca Jacqueline Hilberink vanuit het Auticafé Dieren en Hanny van Aaken vanuit Indigo willen op deze avond hierover graag met u in gesprek.

Aanmelden

Het Auticafé Dieren is gevestigd in het Inloophuis aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 te Dieren. De koffie en thee staan klaar vanaf 19.15 uur. Van tevoren aanmelden is verplicht. In verband met de richtlijnen rondom het coronavirus is er beperkt plek. Deelname is gratis. Aanmelden kan via het mailadres [email protected] of via 06 558 546 78 (bellen na 14.00 uur, kan ook via whatsapp).

Auticafé Dieren

Op de tweede en vierde vrijdagavond van de maand zijn er Auticafés in het Inloophuis Dieren. Mensen met autisme zijn dan welkom. Er worden spelletjes gedaan en naar behoefte een praatje gemaakt. Deze avonden staan onder leiding van ervaringsdeskundigen. Aanmelden kan via voornoemde contactgegevens.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen