Repair Café Rheden weer van start

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Het Repair Café in Rheden zal op de eerste zaterdag van de maand, 5 december, van 9.30 uur tot 12.00 uur doorgang gaan vinden, maar in beperkte vorm.

In samenspraak met het dorpshuis denkt de organisatie ook nu een veilig Repair Cafe te kunnen openen. En even belangrijk, er zijn ook vrijwilligers bereid het Repair Cafe te draaien.

Maar zoals gezegd in afgeslankte vorm en de strakke regels en een beperkt aantal reparateurs. Bezoekers kunnen wederom bij hen terecht voor het repareren van allerhande spullen, maar let wel op dat er mogelijk een wachtrij is en er maar een beperkt aantal mensen in de ruimte wordt toegelaten. Het is even niet anders.

Tot ziens in Dorpshuis Willem De Zwijger. In de gaten houden: Indien het Dorpshuis gesloten wordt vanwege coronamaatregelen, zal het Repair Cafe uiteraard ook komen te vervallen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen