Huisdier van de week: Ontmoet Perdi

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Perdi is een wat verlegen konijntje. Ze vindt het in het begin nog wat spannend en wordt dan niet graag aangehaald. Aan aaien moet ze dan ook erg wennen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst haar bij iemand die ervaring heeft met konijnen en geduld met haar heeft. Daarnaast plaatsen zij Perdi alleen bij een gecastreerde rammelaar, en niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Perdi.

Diernummer: 29838.

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/perdi/.

Heeft u interesse? Geeft u Perdi een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen