Partycentrum Ons Huis Rheden zamelt succesvol geld en speelgoed in voor Voedsel- en Speelgoedbank

RHEDEN – Afgelopen week stond bij Partycentrum ‘Ons Huis’ in het teken van twee goede doelen namelijk zoveel mogelijk geld en speelgoed inzamelen voor de speelgoed- en voedselbank.

‘Zeker in deze tijd waarin we het als horeca-ondernemers niet makkelijk hebben. Is het goed om te beseffen dat er gezinnen zijn die het misschien wel moeilijker hebben dan wij. En daar wilden wij graag wat voor doen’ aldus Nico Brouwer, eigenaar van partycentrum ‘Ons Huis’.

Dat de actie een groot succes is geworden blijkt wel uit de hoeveelheid speelgoed die is afgegeven, ondernemers uit Rheden die spontaan mee wilden doen en de vele donaties die er zijn gedaan. Ook kwam de jubilerende carnavalsvereniging Cv. de Heiknüüters langs om hun bijdrage te leveren en natuurlijk een stamppot te kopen voor het goede doel.

Cv. De Heiknüüters:

“In deze moeilijke tijd van corona, lockdown en weinig sociale contacten is het mooi om te zien dat er personen zijn die zich het lot van de mensen die het moeilijk hebben in de samenleving aantrekken. Zo ook Nico Brouwer met zijn team van Partycentrum Ons Huis. Afgelopen week hebben zij een actie gehouden om speelgoed en geld in te zamelen voor de speelgoed- en voedselbank. Cv. De Heiknüüters heeft deze actie van harte gesteund en een inzameling gehouden. Zaterdag 28 november hebben Prins Remco de 1ste en prinses Saskia de opbrengst hiervan bij Ons Huis afgeleverd samen met een financiële donatie.”

De actie loopt nog tot en met zondag 29 november waarna de eindstand bekent zal worden gemaakt.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Inzameling Partycentrum Ons Huis Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden