Veel bijzondere chocoladeletters bij de Wereldwinkels

Foto:

Nu Sinterklaas weer bijna in Nederland is aangekomen, hebben de Wereldwinkels in de regio wel  heel  bijzondere chocoladeletters te koop. De chocoladeletterreep van het merk Tony’s Chocolonely. De chocoladeletterreep is  er voor de echte chocoladeliefhebber, een letter en een reep in één, want waarom alleen de letter eten als je ook de hele reep kunt hebben?

Ongelijk
De chocoladeletterreep, bestaat uit een letter met daar omheen ongelijke blokjes chocolade.  Als je die ongelijke blokjes  afbreekt hou je een letter over. Met de ongelijke blokjes wil de fabrikant alle chocoladefans op smakelijke wijze duidelijk maken dat de inkomsten in de chocoladewereld ongelijk verdeeld zijn. De chocoladeletterrepen van Tony’s Chocolonely zijn met een gerust hart te eten, want de cacao- en suikerboeren hebben een eerlijke prijs voor hun producten gekregen.
Speels
De binnenkant van de wikkel om iedere chocoladeletterreep bevat een leuk spel, geschikt om met elkaar te spelen op Sinterklaasavond. In veel wikkels zit weer een ander spel verborgen. Wie meer repen koopt, krijgt dus meer spelideeën aangereikt. Of, zoals het op de wikkel staat: “Bekijk deze wikkel nu van binnen, om je spelletjesavond te laten beginnen”.
H’eerlijk delen
Wie uitkijkt naar de feestdagen, kan bijvoorbeeld in de Wereldwinkel van Velp, maar natuurlijk ook in de andere wereldwinkels uitstekend terecht. Mooie wijnen, geurige dessertkoffie, biologische cacaopoeder, lekkernijen als fudge en nougat, allemaal extra lekker als er fairtrade op staat. Voor een bijzondere maaltijd is er een ruime keuze aan zowel ingrediënten als servies, sfeervolle kaarsen en kerstdecoraties, alles afkomstig uit de hele wereld en eerlijk ingekocht. Leuk om weg te geven bovendien, én om te krijgen, gedeeld genoegen dus, voor iedereen.
De Wereldwinkels in de regio die deze bijzondere producten verkopen, zijn te vinden in Velp, Rheden, Dieren, Eerbeek, Brummen en Beekbergen.
wereldwinkel0
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen