Sinterklaas verslaapt zich op Rhederhof

RHEDEN – Dinsdagochtend kwamen de leerlingen van groep 3 van Basisschool De Rheder Enk op bezoek bij Woon-/Zorgcentrum Rhederhof. Sinterklaas heeft een logeerkamer op Rhederhof en vroeg of de kinderen de schoen kwamen zetten.

Alleen de wekker van Sinterklaas deed het niet en de oude goedheiligman had zich verslapen. De kinderen zongen uit volle borst Sinterklaasliedjes, ook hier werd de Sint niet wakker van, pas toen ze heel hard riepen kwam de slaperige Sint tevoorschijn.

Omdat Sinterklaas niet in zijn pyjama naar beneden kon, moest er wat anders verzonnen worden. Gelukkig hadden de kinderen hulp van de burgemeester, en konden de klompjes met behulp van een touw naar de logeerkamer van Sint worden gehaald.

Vrijdag vertrekt Sint weer van Rhederhof, maar de logeerkamer blijft, zodat andere ouderen ook tijdelijk op Rhederhof kunnen logeren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Dossier: Sinterklaas
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen