Rhedens Dorpsbelang pakt uit voor de Sint en Vlog-Piet

Foto: Rhedens Dorpsbelang

RHEDEN – Dit jaar was het niet mogelijk de intocht te organiseren dus wilde Rhedens Dorpsbelang anders uitpakken.  Zeker nu in deze coronatijd moet de verjaardag van de Sint wel  gevierd worden met cadeautjes.

Volgens Anita Blaauw, bestuurslid van het Rhedens Dorpsbelang, was het een uitdaging om een goed alternatief te bieden voor de intocht van de Sint. Dankzij de medewerking van de Sint Nicolaas Organisatie Rheden (SNOR) en onder andere Coop Rheden en Tezet The Suprise Company uit Duiven, is de organisatie er toch in geslaagd om iets leuks voor de kinderen te organiseren. Alle kinderen van de scholen en kinderdagverblijven in Rheden vonden op 4 december in hun klas een cadeautje. Op deze manier zijn de Sint en Vlog-Piet niet stilletjes aan het dorp Rheden voorbij gegaan.

Daarbij was het voor het Rhedens Dorpsbelang een goede gelegenheid om weer samen te komen en de Sint en Vlog-Piet een handje te helpen, uiteraard op een onderlinge afstand van 1,5  meter en met mondkapje.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen