Zwemvereniging PFC Rheden biedt boom aan ter ere van  opening Biljoenbad

Foto: gemeente Rheden

VELP – Het Biljoenbad wordt bijna geopend. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Zwemvereniging PFC Rheden is ontzettend blij met het nieuwe bad, waarin zij al hun trainingen en wedstrijden kunnen organiseren. Ter gelegenheid van de opening heeft voorzitter Petra Schipper op woensdag 9 december namens de vereniging een boom aangeboden aan wethouder Marc Budel (Sport) van de gemeente Rheden.

Petra Schipper:

”Een nieuw zwembad waar onze vereniging terecht kan met alle afdelingen, heeft meer dan 20 jaar op de bestuursagenda gestaan. Drie voorzitters die mij voorgingen, hebben hier veel tijd en moeite in gestoken en zijn ook nauw betrokken geweest bij de planvorming en realisatie. Rudolf Bosveld, Ronald ter Hoeven en Rob Brandt steken daarom samen met wethouder Marc Budel een spade in de grond om dit traject feestelijk af te sluiten. De boom die we schenken staat daarbij symbool voor een vruchtbare en duurzame samenwerking, nu en in de toekomst”.

Marc Budel:

“Naast sport en gezondheid, vinden we het belangrijk dat Rheden een mooie groene gemeente blijft. Ook bij nieuwbouwprojecten, zoals bij het nieuwe Biljoenbad, wordt daarom ook altijd gedacht aan voldoende groenvoorzieningen. We gaan voor een sportieve, gezonde en groene gemeente! De boom die PFC Rheden schenkt, past dan ook heel goed bij deze visie.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen