Kiwanis Club Rheden schenkt 100 kind Kersttassen aan gezinnen

kersttassenactie 2020
kersttassenactie 2020
Foto: Ap Lammers

RHEDEN – Kiwanis Club Rheden heeft de kosten voor haar rekening genomen om 100 gezinnen met jonge kinderen in de gemeente Rheden een extra pakket te geven.

Het kindpakket bevat onder andere Pampers, shampoo, tandenborstels etc. Stichting Strak samen met stichting Diana (gezamenlijke kerken Rheden/Rozendaal) reikt 430 pakketten aan gezinnen. Hiervan zijn 100 gezinnen met kinderen van 0 – 4 jaar.

Het is voor de vierde maal in 2020 dat Kiwanis Club Rheden vanuit de opbrengsten van de Goede Winkel Pop-up store Show It (Wilhelminaweg 30 in Dieren) dit heeft kunnen doen. Doelen van dit jaar waren; lustrumproject Het Vergeten Kind, kindervakantie week Rhevak, ZH Rijnstate Arnhem t.b.v. Vrouw en Kind. Totaal voor 6000 euro.

Ondanks de pandemie slagen zij er met vrijwilligers in om 4 dagen per week van 11.00 tot 16.00 uur open te zijn. In dit project werken zij samen met leerlingen van Het Rheden De Tender uit Dieren. Zij draaien op de donderdagochtend de winkel in het kader van de opleiding verkoop.

Doelstelling `Serving the Children of the World` voldoet helemaal aan al de vier projecten. Zij hopen in 2021 nog meer projecten te kunnen gaan ondersteunen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like/volg dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen