Huisdier van de week: Ontmoet Silas!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Silas is kater van zes maanden oud. Hij is samen met twee broertjes en een zusje bij ons binnengebracht. De eerste weken zijn ze in het wild opgegroeid. Ze waren in het begin bij het dierentehuis dan ook heel schuw.

Silas is van het type “kat uit de boom kijken”. Hij is nu 4 maanden bij het dierentehuis maar hij voelt zich nog steeds niet prettig met mensen te dicht in de buurt. Hij vindt het niet fijn om geaaid te worden. Silas wil wel met de verzorgers spelen met een hengeltje, voor snoepjes komt hij ook bij je. Hij is dus wel iets gesocialiseerd, maar zal nooit een echte huiskat worden. Hij is zindelijk.

Het Dierentehuis zoekt voor Silas een plekje bij mensen die veel geduld en ervaring hebben met katten en die in een rustige omgeving wonen waar hij vrij kan rondstruinen. Liefst in het buitengebied.

Hij moet daar wel kunnen beschikken over een warme slaapplaats, eten en drinken en indien nodig medische behandeling. Het dierentehuis weet niet hoe hij op honden en/of andere katten zal reageren. Silas zal in zijn nieuwe thuis naar buiten moeten kunnen.

 

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Silas.

 

Diernummer: 29502.

Meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/silas/

Heeft u interesse? Geeft u Silas een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen