De Nachtwacht was even op visite in Rhederhof

Foto: Ben Sutherland on Foter.com / CC BY

RHEDEN – De Nachtwacht van Rembrandt is een week op visite geweest bij woonzorgcentrum Rhederhof. Nu het Rijksmuseum dicht is, is een levensgrote reproductie op tour door Nederland en gaat het schilderij gewoon naar de mensen toe.

De bewoners en bezoekers van Rhederhof mochten er een hele week van genieten. Op woensdag 13 januari 2021 verhuist het schilderij weer door naar een ander verzorgingshuis.

De bewoners hebben echt genoten van het schilderij

De bewoners van Rhederhof hebben een mooie brochure gekregen met achtergrondinformatie over De Nachtwacht. Het was erg leuk om alle details over het schilderij te kunnen lezen en deze vervolgens in het schilderij proberen te herkennen. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ontdekt. De bewoners hebben echt genoten van het schilderij. Voor sommige mensen was het heel herkenbaar en zo kwamen steeds meer verhalen naar boven.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden