Letterfeest voor leerlingen groep 3 Roncallischool Velp

Foto: Roncallischool Velp

VELP – Afgelopen vrijdag hebben de kinderen uit groep 3 van de Roncallischool uit Velp een online Letterfeest gehad. Tijdens het thuisonderwijs hebben ze de laatste klanken via instructiefilmpjes geleerd. En toen was het tijd voor een welverdiend feest.

Alle kinderen kwamen in een online vergadering en mochten een verrassingspakketje openmaken dat de juf had rondbracht. Voor dit bijzondere moment waren ook de ouders uitgenodigd. In het pakketje zat onder andere een certificaat, medaille, letterkoekjes, letterpet, boekenlegger en natuurlijk feestartikelen.

Het is een vrolijk feest geworden. Gefeliciteerd met deze fantastische prestaties.

Over het letterfeest:

“In groep 3 leren de kinderen lezen, de eerste maanden zijn dat alle 34 klanken van onze taal. Als al die klanken geleerd zijn verdienen de kinderen een groot letterfeest. Dat vieren we op de Roncallischool heel graag. Maar nu de kinderen thuis zijn en de laatste klanken van hun ouders leren, zal ook het letterfeest thuis, online, gevierd worden.

Tijdens de viering mogen de kinderen hun verrassingspakket open maken. Confetti, toeters en ballonnen horen daar natuurlijk bij. Als we weer naar school gaan, kunnen we de speurtocht nog doen en lekkere lettersoep eten. Felicitaties van de directie horen daar natuurlijk ook bij.

Ontzettend knap toch? Dat de Roncallikinderen met hulp van hun ouders en stamgroepleiders op afstand zo’n mooie prestatie hebben behaald?”.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen