Eerste lammetje geboren bij de Rhedense Schaapskudde

Foto: Rhedense Schaapskudde

RHEDEN – Op 22 januari 2021 is bij de Rhedense Schaapskudde het eerste lam geboren, een prachtig ooitje.

Het is altijd een bijzondere gebeurtenis. Het is een voorbode van de lente en wat is nu mooier dan over een paar weken de lammetjes weer rond te zien dartelen in de weide bij de Rhedense Schaapskudde.

Helaas is het door de coronamaatregelen niet mogelijk om nu bij de kooi een lammetje te adopteren en te komen knuffelen. Maar natuurlijk is daar iets op bedacht.

Via de website van de schaapskudde (www.schaapskudde.nl) bestaat de mogelijkheid om een lammetje te adopteren. Op de website verschijnen regelmatig een aantal foto’s van de pasgeboren lammetjes en op deze manier kan er toch een lammetje geadopteerd worden.  En natuurlijk ontvangt men daarna een geboortekaartje en een foto van het uitgekozen lam.

Voor meer informatie: neem een kijkje op de website www.schaapskudde.nl, Facebook: De Rhedense Schaapskudde of Twitter: @Herderinn

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen