Nummer 210 van Ambt & Heerlijkheid verkrijgbaar vanaf 5 maart

Foto: Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Het nieuwe nummer van Ambt & Heerlijkheid (no. 210), het kwartaalblad van De Oudheidkundige Kring van Rheden/Rozendaal is vanaf 5 maart weer te koop

Bij The Read Shop in Dieren en Velp, Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp, Firma Elderman, Groenestraat 54, Rheden, Bakkerij Samberg in Ellecom en Kapsalon De Oude Post in De Steeg is het te koop.

Met aandacht voor 2 jubilea:

  • 125 jaar Rhedens Fanfarecorps
  • 100 jaar het Strooien dorp in de Steeg

2 artikelen over de tweede wereldoorlog:

  • Oorlog en bevrijding in de Kerkstraat te Velp en over de burgemeester in oorlogstijd Mr. Carel Kalhorn. Het 4e deel over bijzondere steensoorten, toegepast en te vinden in gebouwen in de gemeente.
  • Deel 2 over huize Mariposa in Velp en zijn bewoners,-de inmiddels gesloopte Diaconiewoningen in Dieren en een bespreking van het onlangs uitgekomen boek over kasteel Biljoen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen