Troostdekentjes, knuffels en zorgenvriendjes voor kinderen

Foto: Troostdekentjes Gelderland/Flevoland

REGIO – Troostdekentjes is een organisatie die met alleen vrijwilligers belangeloos knuffels en (troost)dekentjes haakt en breit voor kinderen die het, om wat voor reden dan ook, moeilijk hebben. Bijvoorbeeld door de thuissituatie, ziekte, handicap, armoede, wonen in een instelling.

Troostdekentje Gelderland/Flevoland is een van de afdelingen in Nederland. Inmiddels hebben ze een aardige voorraad opgebouwd en zijn ze op zoek naar nieuwe doelen die ze kunnen steunen.

Kent u een kindje of gezin met kinderen dat het moeilijk heeft? Of bijvoorbeeld kinderen in een pleeggezin, medisch kinderdagverblijf, gezinshuis, of een andere niet zo makkelijke situatie? Of wilt u iets vragen of een donatie voor verzendkosten doen?

U kunt contact opnemen met Troostdekentjes Gelderland/Flevoland via emailadres: [email protected] of Facebook

Kijk voor meer informatie: Website: http://troostdekentje.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen