Rhederhof bewoners breien sjaals voor kinderen Rheder Enk

Foto: Rhederhof

RHEDEN – In deze coronatijd is het vaak erg stil en eenzaam voor de bewoners van Rhederhof. Er zijn dan ook heel wat dames die zich vermaken met het breien van sjaals voor een goed doel.

Tijdens het zoeken van een goed doel lazen ze dat de kinderen op school vaak op de tocht zitten doordat i.v.m. het coronavirus de ramen open moeten. Rhederhof had haar goede doel gevonden.

In deze moeilijke tijd zijn er zoveel lieve acties geweest voor het verpleeghuis dat ze blij zijn dat ze iets terug kunnen doen.

Donderdag 18 Maart 2021 was het zover, om 10.00 uur gingen ze naar basisschool de Rheder Enk om de sjaals te overhandigen. Daar werden ze enthousiast ontvangen, en we gingen overladen met paaseitjes en knutselwerkjes weer terug naar Rhederhof.

Rhederhof sjaals 2

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen