Ingezonden: Petitie tegen windmolens en zonnevelden in Velp

Foto: Belangengroep Velp Zuidoost

INGEZONDEN – Deze Petitie gaat over het voornemen van de gemeente Rheden om Windmolens mogelijk te maken in: de Velperwaarden e/o op Biljoen e/o De Groot.

Ook worden potentiële zonneveldlocaties aangewezen (o.a. Velperwaarden, Biljoen Gasthuislaan en Overhagen direct naast de woningen). In juni vergadert de gemeenteraad van Rheden hierover en neemt een besluit.

De belangengroep stelt op basis van de punten leefbaarheid, landschap en natuur, een zienswijze op voor het beleidskader Energie&Landschap en voor het beleidskader Samen Energie Opwekken. Deze laatste heeft betrekking op uw participatie in het proces met de ontwikkelaar.

Als u onze visie in de flyer deelt, wilt u dan de petitie ondertekenen! Alvast bedankt. http://www.petities.com/windmolens_eo_zonnevelden_in_velpzo

Ingezonden door: BelangengroepVelpZO

 

Noot van de redactie: Rheden.nieuws.nl geeft bewoners, voor- en tegenstanders, van een probleem/visie de gelegenheid een ingezonden brief te sturen om ruimte- en aandacht te krijgen van een breed publiek. Zij nemen hierbij zelf geen standpunt in.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen