Inloopspreekuren FormulierenHulp Rheden open zonder afspraak te hoeven maken

Foto: Formulierenhulp Rheden

Inwoners van de gemeente Rheden zijn van harte welkom bij de Formulieren-Hulp! Alle locaties zijn geopend en vrij toegankelijk voor mensen die vragen hebben over hun administratie en geldzaken. Er is geen afspraak nodig en de hulp is gratis.

Het regelen van de financiën of administratie is niet altijd gemakkelijk. De FormulierenHulp biedt korte hulp bij een aanvraag of wijziging van een uitkering, een telefoongesprek of een aanvraag voor een kwijtschelding zoals gemeentelijke belastingen. Ook helpen de vrijwilligers van de FormulierenHulp Rheden bij uitleg van lastige brieven en moeilijke formulieren.

Blijf er niet te lang mee rondtobben en kom naar de FormulierenHulp. Neem uw brief, uw digi-D en of alle papieren mee die nodig zijn voor het volledig invullen van de formulieren. Heeft u niet alle gegevens bij de hand? Geen probleem, de vrijwilliger helpt u graag met het verzamelen hiervan. Er is een computer en een printer aanwezig om samen formulieren digitaal in te vullen of aan te vragen.

U bent welkom op:

  • Maandag van 9:30 tot 11:30 in Het Duynhuis, Van der Duyn Van Maasdamstraat 63 in Dieren.
  • Woensdag van 13:30 tot 15:30 in De Poort, Heeckerensstraat 201 in Velp.
  • Donderdag van 9:30 tot 11:30 in Het Dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden

Voor vragen en of informatie kunt u terecht op het nummer van de FormulierenHulp 06-51889255.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden