Inschrijving voor de alternatieve wandelingen van Liemers Posbankloop in 2021 is geopend!

Foto: Liemers Posbankloop

REGIO – De inschrijving voor de alternatieve wandelingen van Liemers Posbankloop in 2021 is geopend! In overleg met KWBN en gemeentes biedt de organisatie dit jaar in haar “wandelweek” van 21 t/m 27 juni een aantal alternatieven aan. Ga naar www.liemersposbankloop.nl/inschrijven-2021 om je in te schrijven of lees hieronder (in het kort) over de alternatieven die we dit jaar aanbieden.

80 & 105 km

Voor de langeafstandwandelaars hebben we dit jaar de “virtuele” afstanden 80 en 105 kilometer. Voor deze door de KWBN erkende langeafstandsmarsen hebben wij geen route uitgestippeld. Je loopt deze namelijk in je eigen omgeving. Iedereen die zich heeft ingeschreven en achteraf een bewijs kan aanleveren dat de afstand binnen de tijdslimiet is gelopen tijdens onze wandelweek, krijgt een officiële, digitale stempel en diploma toegestuurd. Zo kun je dit jaar toch (weer) de Liemers Posbankloop Kennedymars lopen of onze nieuwe 105 kilometer.

10, 20, 30, 40 & 50 km

De marsleider van de organisatie heeft vijf prachtige routes uitgezet in de Liemers (ten zuidoosten van Arnhem). Iedereen die zich inschrijft, ontvangt op 19 juni de route van zijn/haar gekozen afstand(en) per e-mail. De dag en het tijdstip waarop je tijdens onze wandelweek gaat wandelen, bepaal je zelf. Er zijn geen vaste rustposten, maar wij hopen van harte dat de horeca eind juni open is en jullie hen een bezoekje brengen.

Meer informatie over onze 10 t/m 105 km afstanden vind je op: www.liemersposbankloop.nl/routes-2021.

De organisatie is heel blij dat zij dit jaar deze alternatieven kunnen aanbieden en hopen hier zowel de lange afstandswandelaars, als de wandelaars die willen genieten van onze mooie omgeving, een plezier mee te doen. Wandel jij mee? Klik hier om je in te schrijven.
Met sportieve wandelgroet, Organisatie Liemers Posbankloop.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: Posbankloop
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden