Stripboek Meander voor Meander uit Velp

Foto: gemeente Rheden

VELP – De 3-jarige Meander van de Louw uit Velp kreeg donderdagmiddag 29 april bezoek van burgemeester Carol van Eert en wethouder Marc Budel. Zij boden de jonge Velpenaar het gelijknamige stripboek Meander aan dat sinds vorige week te koop is.

Ook namen zij een taart mee voor Meander, zijn ouders, zusje Vlinder en broer Storm. Laatstgenoemde las het stripboek tijdens het bezoek van burgemeester en wethouder meteen uit.

De vader van Meander nam enige tijd geleden contact op met de gemeente Rheden toen hij hoorde over het stripboek. Zijn zoon Meander is de enige inwoner in de gemeente Rheden met deze naam.

Meer informatie over stripboek Meander is te lezen op: https://www.rheden.nl/Inwoners/Nieuws/Meander_duikt_in_de_geschiedenis_van_Rheden.

Meander met stripboek Meander - gemeente Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden