Bibliotheek Velp terug naar Den Heuvel

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Maandag 10 mei wordt de Bibliotheek Velp, geheel volgens planning, op de nieuwe locatie aan Den Heuvel in gebruik genomen. Om dat heuglijke feit te vieren, is er maandagochtend van 11.00-11.30 uur een officiële opening gepland met wethouders Marc Budel en Dorus Klomberg van de gemeente Rheden, wethouder A. Logeman van de gemeente Rozendaal en Lianne Busser, directeur van de Bibliotheek Veluwezoom.

Vanwege de coronamaatregelen kan daar helaas geen publiek bij zijn. Daarom maakt de Bibliotheek het mogelijk om de opening live te volgen via hun Facebookpagina @terugnaardenheuvel.

Naast de openingshandeling zal ook een inkijkje worden gegeven in de geheel vernieuwde Bibliotheek, die iedereen straks, zodra de overheid besluit om bibliotheken weer te openen, zelf kan bezoeken. Tot die tijd fungeert de Bibliotheek Velp als afhaalbieb. Leden kunnen er boekenpakketten naar keuze bestellen en afhalen. Zie www.bibliotheekveluwezoom.nl/afhaalbieb.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen