Geslaagde NIO-Netwerk wandeling in Rheden

RHEDEN – Op donderdag 10 juni organiseerde het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) een geslaagde Netwerkwandeling. Deze had als gespreksthema meegekregen; “Hoe word je weer blij van vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor nodig!

Ruim 25 enthousiaste vrijwilligers hadden zich aangemeld om mee te lopen en te discussiëren. Ook wethouder Gea Hofstede gaf met haar deelname de waardering van de gemeente voor het NIO aan.

De mooie wandeling door het dorp Rheden had 2 aandachtspunten; de Buurttuin aan de Zwarteweg en de onlangs geopende Pumptrackbaan nabij de kanovijver. Het was een waardevolle bijeenkomst met leuke kennismakingen en inspirerende gesprekken. Het geheel werd afgesloten met een korte nabespreking op het achterterras van “Partycentrum Ons Huis”. Daarna kon men onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig napraten.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling in Rheden

Als ondersteuning om het verenigingsleven weer op gang te krijgen na deze moeilijke corona periode komt er maandelijks een NIO Café.

In ieder geval worden deze tot eind dit jaar georganiseerd op de 1e donderdag van de maand bij “Partycentrum Ons Huis”. De 1e is donderdag 2 september en is voor iedereen die vrijwilligerswerk doet toegankelijk!

Voor informatie: tel.: 06 363 24 778 | mail: [email protected].

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden