Huisdier van de week: Ontmoet Maxie en Mila

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Maxie en Mila verblijven in een gastgezin. Ze zijn afzonderlijk van elkaar gevonden, maar zijn nu onafscheidelijk. Ze spelen samen, eten samen, drinken samen (het liefst tegelijk uit 1 flesje) en slapen samen.

Maxie en Mila zijn nieuwsgierig, energiek en vrolijk. Ze zijn gek op eten en vinden het leuk om nieuwe dingen te leren. Maxie had bijvoorbeeld al snel geleerd waar de ‘snoeppot’ was en hoe hij deze open moest maken. Het is dus belangrijk dat er wat met Maxie en Mila gedaan wordt, dat ze bijvoorbeeld wat moeten doen voor hun eten. Hersenspelletjes (voor honden) kennen ze en vinden ze leuk om te doen.

Ze zijn redelijk sociaal naar mensen toe en vooral Maxie vindt het fijn geaaid te worden (maar heeft hier meestal geen tijd voor). Oppakken vinden ze absoluut niet fijn. Ze genieten ervan los te lopen (in de tuin) en maken dan de gekste sprongen. Vooral Maxie vindt het leuk om te graven, mocht je niet willen dat ze dat in de tuin doen kun je ook een graafbak neerzetten.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst ze niet bij kinderen, dit zal ze teveel stress geven.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Maxie en Mila.

Diernummer: 30175 & 30273

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/maxie-mila/

Heeft u interesse? Geeft u Maxie en Mila een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen