Repair Café Dieren open op donderdagavond 24 juni

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Donderdag 24 juni is er van 19:00 tot 21:00 uur weer een Repair Café in de Oase in Dieren. Bezoekers moeten zich vooraf aanmelden via [email protected]. Er wordt dan een tijdslot toegewezen.

Wist u dat het Repair Café Dieren er voor iedereen is? Dat het een plek is waar vrijwilligers gratis reparaties doen voor u? Fietsen, rollators, Senseo’s, alle elektronica, stofzuiger, verlichting.. het kan (mogelijk) gerepareerd worden. Komt u met plakwerk, naai- of herstelwerk van kleding? De vrijwilligers aan de slag voor u. Zelfs met uw computer problemen kunt u komen.

Het Repair Café Dieren werkt uitsluitend met vrijwilligers. Maken ze u blij? Een kleine donatie maakt hen blij. Want alleen dan kan Repair Café Dieren blijven draaien en u welkom heten.

U vindt het Repair Café in de Oase: Ericaplein 1, Dieren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen