Mevrouw Lenselink – Hulshof uit Velp 100 jaar! Gefeliciteerd!

Foto: gemeente Rheden

VELP – Op zaterdag 19 juni bezocht burgemeester Carol van Eert mevrouw Grada Willemina Lenselink – Hulshof in woonvoorziening Oosterwolde in Velp ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag.

Mevrouw Grada Willemina Lenselink-Hulshof is geboren op 20 juni 1921 in Borculo, als één na jongste van een boerengezin. Mevrouw Lenselink had weinig op met het boerenleven en heeft 10 jaar in de verpleging gewerkt, ook tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Nadat haar echtgenoot de heer Lenselink naar Indonesië is geweest, trouwen ze in 1951 en trekken ze in bij zijn ouders op de boerderij. Dit omdat er gewoonweg geen huisvesting was.

Toen hun oudste zoon Henk werd geboren, zijn ze verhuisd naar Doetinchem. Daar zijn ook de andere 3 zonen Bert, Joop en Geert geboren. Toen het werk van de heer Lenselink verhuisde naar Velp verhuisde het hele gezin mee. De heer Lenselink is in 1996 overleden. Inmiddels zijn er 4 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen, die verspreid over Nederland wonen.

De gezondheid van mevrouw Lenselink-Hulshof is goed; zij loopt elke dag nog met de rollator buiten en gaat graag mee in de auto voor een ritje. Op een terras mag zij graag mensen kijken en chocolademelk of bitterlemon drinken. Mevrouw Lenselink-Hulshof heeft een sterke wil en haar gezondheid laat toe dat zij gelukkig nog veel kan. Zij leest de krant, lost de puzzels op en kijkt graag naar een wat moeilijkere quiz op tv. Ook vindt ze voetbal leuk, ze is er door de kinderen en kleinkinderen mee in aanraking gekomen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen