Landelijk Atelierweekend zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021

Foto: rheden.nieuws.nl

SPANKEREN/REGIO – Er zijn landelijk meer dan 350 deelnemers voor het Landelijk Atelierweekend, ook het atelier Silent Art in Spankeren doet mee.

Wil je een glasblazer aan het werk zien?

Zij hebben alles op het gebied van glas zoals, glas blazen, glas-in-lood, glas fusen, ovengevormd glas, glasbranden, enz. De kunstenaars zijn aanwezig en kunnen uitleg geven over hun werk.

Er is een expositie waarbij het mogelijk is om glaskunst te kopen, direct bij de kunstenaar. De organisatie is in handen van Stichting Kunstweek met als voornaamste doel het samenbrengen van kunstliefhebber en kunstenaar.

Het Atelierweekend is op zaterdag 26 en zondag 27 juni 2021. Bij Silent Art, Van Rensselaerweg 8, Spankeren bent u op beide dagen van harte welkom van 11.00 tot 17.00 uur.

In elke provincie zijn meerdere ateliers te bezoeken. Via de website van het Landelijk Atelierweekend kunnen geïnteresseerden makkelijk opzoeken welke ateliers wanneer geopend zijn. Een handige zoekfunctie maakt het vinden van deelnemende ateliers in de eigen omgeving heel eenvoudig.

Een bezoek aan één of meer ateliers is gratis tijdens het Landelijk Atelierweekend. Uiteraard gelden bij een bezoek de geldende overheidsmaatregelen. Deze zijn ook te vinden op de homepagina van het Landelijk Atelierweekend: www.landelijkatelierweekend.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen