Grote Kerk Velp viert feest: 10 jaar livestream!

Foto: Klaas Eldering

VELP – In 2011 werden drie camera’s in de Grote Kerk aan de Kerkstraat te Velp aangebracht en er werd een regiecentrum gebouwd. Vorig jaar, midden in corona-tijd, zijn er nieuwe camera’s gekomen, nu in HD-kwaliteit. Ook zijn er extra microfoons geplaatst.

Voor elke uitzending wordt een powerpoint klaargemaakt, die de liederen en/of foto’s laat zien, zowel op de schermen in de kerk zelf, als in de uitzending. Die wordt verzorgd door een cameraman, die behalve via 25 presets de camera’s ook nog vrij kan besturen, zodat er héél veel in beeld gebracht kan worden.

De uitzendingen beginnen om 9:55 uur. De link naar de uitzendingen is: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1252/calendar. Het is handig om een snelkoppeling te gebruiken. Ook kunt u uitzendingen terugkijken, bv. uitvaarten of trouwdiensten.

Sinds kort kunt u ook alles direct op uw tv zien. Daarvoor wordt een klein kastje op uw tv aangesloten. Met één druk op de knop kijkt u dan mee! De kosten daarvan zijn inclusief installatie en blijvende service € 200.

Interesse? Neem dan contact op met Auke Walda, tel. 06-40523099, of met Klaas Eldering, tel. 06-26222162.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen