Gastvrouwen en gastheren gezocht voor Oranjerie bij Landgoed Middachten

Foto: Oranjerie Landgoed Middachten

DE STEEG – Landgoed Middachten in De Steeg is op zoek naar versterking van haar enthousiaste team vrijwilligers die in de Oranjerie bezoekers ontvangen. Op deze bijzondere en unieke locatie komen bezoekers uit binnen- en buitenland voor de tuinen en/of een drankje op het terras.

Ieder zomerseizoen van juni t/m september wordt de Oranjerie omgetoverd tot ontvangstruimte en sieren de kuipplanten het terras.

Als gastvrouw/gastheer werkt u samen en bent u het aanspreekpunt voor bezoekers. Tot de werkzaamheden kunnen onder andere behoren balie-activiteiten, kassaverkoop en kleine horecabezigheden.

Passend voor deze functie is dat u in teamverband kunt werken en communicatief vaardig bent. Daarnaast is het goed om een servicegerichte instelling te hebben met een interesse in cultureel erfgoed. Het verdient de voorkeur om minimaal 1 dag in de week op woensdag t/m zondag van 12.30 tot 16.30 uur beschikbaar te zijn.

Lijkt deze functie u leuk en wilt u een steentje bijdrage aan dit mooie landgoed? Dan gaat Middachten, bij voldoende geschiktheid, graag met u het gesprek aan. Bij een wederzijdse overeenstemming biedt Middachten een vrijwilligersovereenkomst. Hier staat onder andere in welke voordelen het biedt om vrijwilliger te zijn van Middachten. Voor een uitgebreide vacaturetekst kunt u naar de website middachten.nl/nieuws.

Interesse?

Voor meer informatie over deze vacature of aanmelding kunt u contact op nemen met Jan Jansen, tel 06-44638262, [email protected] of [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen