Rhevak 2021 Ridders van de kromme spijker.

Foto: Rhevak 2021

RHEDEN – Deze zomer is het weer zover, Rhevak! Het leukste kinderbouwdorp voor kinderen uit Rheden, De Steeg en Ellecom! Rhevak 2021 staat in het teken van ridders, prinsen en prinsessen. Doe jij ook mee?

Rhevak is van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus op het Rhevakterrein, dagelijks van 9.00 tot 16.00 uur. Vrijdag is het programma tot 13.00 uur met ’s avonds het spetterende Rhevak vuur voor de kinderen als afsluiting.

Houd de sociale media goed in de gaten voor de mogelijkheden rondom het Rhevakvuur in verband met de coronamaatregelen. Een weekticket kost €20 en een dagticket €7,50 en is dit jaar alleen online verkrijgbaar.

Met overleg en goedkeuring van de gemeente voeren wij dit jaar een alternatieve Rhevak uit.

Like deze Facebookpagina: www.facebook.com/Rhevak/ en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Meer weten? Of uw kind(eren) direct inschrijven voor de Rhevakweek? Kijk op www.rhevak.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen