Ook tijdens de vakantie naar het Repair Café Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Het Repair Café in het Dorpshuis Rheden gaat dit jaar ook tijdens de zomer vakantie door! Het Repair Café Rheden heeft afgelopen jaar te lang stil gezeten, dus aankomende eerste zaterdag van de maand, 7 augustus, van 9.30 uur tot 12.00 uur is het Repair Café Rheden in het dorpshuis Rheden.

Zoals gewoonlijk is het vrij binnenlopen met iets wat je te repareren hebt en gaan de vrijwilligers hun best doen. Denk daarbij niet enkel aan elektrische apparaten, maar ze helpen ook met te repareren kleding. De organisatie houdt zich strak aan de Corona protocollen van het dorpshuis en stelt het op prijs dat ook de bezoekers daar gehoor aan geven.

Jullie kunnen allemaal wederom bij het Repair Café Rheden terecht voor het repareren van allerhande spullen. Tot binnenkort in het Dorpshuis en de vrijwilligers heten u van harte welkom.

Kik voor meer informatie op: http://www.repaircafe-rheden.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen