Tuinconcert Duo Upon the Wind bij Boekhandel Jansen & de Feijter

Foto: Duo Upon the Wind

VELP – Op woensdag 11 augustus geeft Duo Upon the Wind bestaande uit Sabine d’Hont, (blokfluit) en Remco Jacobs, (zang en (barok)gitaar) een tuinconcert bij Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp.

Een tuinconcert met Engels renaissance- en barokmuziek van o.a. Dowland, Holborne en Purcell en muziek van Remco Jacobs. Instrumentale muziek: snelle opzwepende dansen en mooie langzame melodieën met daarbij enkele oude en nieuwe songs. Sabine zoekt bij elk stuk een passend instrument en speelt op 9 verschillende blokfluiten. Een programma met veel afwisseling en aansprekende muziek.

Remco Jacobs behaalde in 2015 het bachelorsdiploma Musician 3.0 en in 2018 het masterdiploma aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Tijdens deze opleiding ontwikkelde hij zich tot een creatief maker van songs en composities. Als barokgitarist maakt hij deel uit van verschillende oude muziekensembles. Remco treedt regelmatig op als solist en in ensembleverband. Hij heeft twee cd’s gemaakt met eigen composities.

Sabine d’Hont studeerde blokfluit aan het Utrechts Conservatorium bij Baldrick Deerenberg en Leo Meilink en vervolgde haar studie gedurende een jaar bij Kees Boeke in Italië. Zij gaf concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië en Canada. Daarnaast volgde zij cellolessen en speelde in verschillende oude muziekensembles. Sabine geeft regelmatig concerten, als solist en in kamermuziekensembles.

Tuinconcert Duo Upon the wind

  • Datum: 11 augustus 2021
  • Tijd: 20.00 – 21.00 uur
  • Plaats: Boekhandel Jansen & de Feijter, Emmastraat 6, Velp
  • Prijs: € 22,50 | vroegboekkorting € 5,- (betaling vóór 9 augustus)
  • Reserveren en meer info: eenpassievoorboeken.nl/tuinconcerten

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden