Concertgebouworkest Young in de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Cultuurbedrijf RIQQ heeft het voor elkaar gekregen de Europese talenten van het Concertgebouworkest naar het Openluchttheater de Pinkenberg te halen. Op zaterdag 14 augustus verzorgen de koper, – en houtblazers een concert met kamermuziek.

Getalenteerde musici van 14 tot 18 jaar uit verschillende Europese landen vormen
samen de tweede editie van Concertgebouworkest Young. Een jaar later dan de bedoeling was, presenteren ze zich eindelijk als jeugdorkest. Na een intensief zomerprogramma speelt Young in Het Concertgebouw en gaat dan op tournee naar Keulen. Topdirigent Daniel Harding leidt Brahms’ Tweede symfonie en de concertouverture Con brio van Jörg Widmann.

De eerste editie werd gelanceerd in 2019 en was een enorm succes in alle opzichten. Met hun enthousiasme en de kwaliteit van hun optreden wonnen de jongeren de harten van de meest sceptische muziekliefhebbers.

Speciaal voor het concert op de Pinkenberg hebben de koper,- en houtblazers een programma ingestudeerd met werken van o.a. Gabrieli, Debussy en Bruckner.

Let op:

In verband met corona maatregelen zijn er slechts beperkt kaarten beschikbaar. Kom je met 2 (of een veelvoud van 2) personen kies dan voor een duoticket. Dan kun je lekker naast elkaar zitten en is ook nog eens meer ruimte!

Informatie en kaartverkoop

  • Datum en tijd: zaterdag 14 augustus 2021 om 11:00 uur
  • Kaartjes zijn dit jaar alleen online te koop. Prijs: € 7,50.
  • Meer informatie en kaartverkoop: http://www.depinkenberg.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen