leer om overheidszaken via de computer te regelen met cursus Digisterker

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

RHEDEN – Vind je het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus Digisterker bij de Bibliotheek.

In deze cursus leer je om je weg te vinden op de sites van de overheid. Ook leer je een DigiD aanvragen en gebruiken.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur en begint op maandag 6 september van 14.00 -16.00 uur. De cursus is gratis. Plaats: dorpshuis Rheden, Meester B. van Leeuwenplein 3.

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Bel dan met 06-10 13 94 93 of mail naar [email protected] en vraag naar de Digisterker-cursus.

Andere cursussen bij de Bibliotheek

Bij de Bibliotheek kun je ook terecht voor andere cursussen. Bijvoorbeeld om te leren werken met de computer of om beter Nederlands te leren. Kom gewoon eens langs of bel 06-10 13 94 93 en vraag naar de mogelijkheden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen