Geslaagde voorstelling De Kleine Prins in openluchttheater De Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Theater van Santen speelde woensdag 11 augustus de voorstelling De Kleine Prins in openluchttheater De Pinkenberg aan de kluizenaarsweg in Rozendaal. De Kleine Prins woont op een kleine planeet met een roos en drie vulkaantjes. De Prins is de hele dag bezig met het verzorgen van zijn planeet.

Op een dag verlaat hij zijn planeet om te zien hoe de rest van het heelal eruitziet. Op zijn avontuurlijke reis naar andere planeten komt hij bijzondere mensen tegen, waar onder een koningin, een aardrijkskundige, een muzikant, een ijdeltuit een zakenman en een lampopsteker. Tenslotte komt hij op de planeet Aarde, waar hij in de Sahara een vliegenier ontmoet die met motorpech is geland. De Kleine Prins gaat hem helpen en beleeft vele avonturen, meer dan hij ooit voor mogelijk had gehouden.

De familievoorstelling De Kleine Prins was geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar, en was geheel uitverkocht, met inachtneming van de coronaregels 150 bezoekers.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: http://www.depinkenberg.nl.

2021-08-11 Voorstelling De Kleine Prins in openluchttheater De Pinkenberg

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden