Alzheimer, aanleiding tot moord?

Foto:

RHEDEN – Vrijdag 1 en zaterdag 2 november vinden in Rheden de première voorstellingen plaats van de toneeluitvoering “Waarom kan ik niet zeggen wat ik voel?”. Het stuk is geschreven door auteur Carl Slotboom en wordt gespeeld door de Rhederijckers uit Rheden.

Geïnspireerd door de actuele aandacht voor de ziekte van Alzheimer gaan de spelers van de “Rhederijckers” dit stuk binnenkort uitvoeren. In dit emotionele en aangrijpende toneelstuk beleeft de kijker de ontwikkeling van de ziekte van Alzheimer en hoe de familie van de patiënt hiermee omgaat. Door dit gegeven te verweven in een spannende setting slaagt de auteur erin om iedereen meer dan geboeid te laten kijken.
waaromkanik
Marcel Buitendijk (Theo van Geffen) in een monoloog waarin hij vertelt over zijn gevoelens
Marcel Buitendijk, een geslaagd zakenman, wordt in zijn werkkamer doodgeschoten. Voor deze daad komen 6 personen in aanmerking. Het is vervolgens de taak van inspecteur Rietveld om achter de waarheid te komen. Al snel wordt duidelijk dat Marcel Buitendijk de laatste maanden nauwelijks meer in staat was om zijn bedrijf te leiden. Dit heeft geleid tot spanningen binnen zijn familie en zijn bedrijf. Door de vele flashbacks wordt duidelijk hoe het hele proces is verlopen. We maken de strijd  van Marcel mee die hij, gelukkig niet helemaal zonder steun, moet voeren.
De uitvoeringen zijn op vrijdag 1 en zaterdag 2 november in theater “De Klaproos”, Korenbloemstraat 21 te Rheden. Aanvang 20.00 uur, entree € 6,- (65+ € 5,-).
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen