September jubileum maand bij Wereldwinkel Velp

Foto: Wereldwinkel Velp

VELP – Wereldwinkel Velp viert in september 2021 haar 20-jarig jubileum. In die 20 jaar is niet alleen het aanbod van fair-trade artikelen en de locatie veranderd, ook de uitstraling van de winkel onderging een metamorfose en is nu een trendy winkel met leuke fair-trade cadeaus en natuurlijk nog steeds fair-trade food-producten.

Nienke Gierman, bestuurslid: “Wereldwinkel Velp biedt een platform voor de presentatie, promotie en verkoop van producten die op een eerlijke en duurzame manier tot stand zijn gekomen. We leggen de nadruk op fair-trade, maar ook duurzaamheid krijgt steeds meer aandacht”.

De maand september staat in het teken van het jubileum. Zo is er in de feestelijk versierde winkel voor alle klanten iets lekkers, geven ze 20% korting op alle non-food-producten (met uitzondering van kaarten en boeken). Bovendien krijgen klanten bij een besteding boven de € 20,= een lot, waarmee ze kans maken op een van de drie prijzen van resp. € 75, € 50 en € 25. Vrijdag 1 oktober is de trekking, die gepubliceerd wordt op de Facebookpagina (geef deze pagina een like) en op de nieuwe website www.dewereldwinkels.nl

Ook in de komende 20 jaar zal de winkel mee blijven veranderen met de markt volgens Gierman: “We zijn begin van dit jaar gefuseerd met wereldwinkel Arnhem in Stichting Wereldwinkel Arnhem-Velp. Hierdoor kunnen we de aanwezige kwaliteiten van de vrijwilligers bundelen. Dat biedt ons nieuwe kansen!”

Wereldwinkel Velp - Arnhem

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen