Troep speelt “Kat op een heet zinken dak”

Foto: Theatergezelschap Troep

LAAG-SOEREN – Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren zet weer een nieuwe voorstelling op de planken en zij willen dit graag in de wijde omtrek kenbaar maken.

Dit bijzondere familiedrama van Tennessee Williams speelt zich deze keer af op een cacaoplantage in Suriname tijdens de Eerste Wereldoorlog. Terwijl in Europa stelling wordt genomen in loopgraven en geweren worden opgepoetst, lijkt de plantage een oase van vrede en rust. Terwijl de familie de 65ste verjaardag van Big Daddy viert, nemen de familieleden hun stellingen in en blijken de loopgraven toch dichterbij huis dan gedacht en komt de dood onverwachts. Hoe overleeft deze familie de wildernis die zij zelf hebben verkozen?

Deze bewerking van dit klassieke stuk is een interpretatie door Carla de Boer in het kader van haar opleiding Theatermaker bij Huis van Puck in Arnhem.

Troep speelt ook dit jaar weer in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren aan de Harderwijkerweg 25A. In verband met de maatregelen willen wij u vragen om vooraf te reserveren via [email protected]. Dit jaar geldt…..vol=vol en eventueel plaatsing op de wachtlijst.

Speeldata:

Zaterdag 11 september 20.30 uur en zondag 12 september 14.30 uur, de kaartjes kosten €10,–.

Kat op een heet zinken dak - Theatergezelschap Troep

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen